Werkplaats Robert Wisselink in Baak

 

Werkplaats

Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid en voor een langere levensduur van uw auto. Bij Autobedrijf Robert Wisselink ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. 

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APK, onderhoudsbeurt of een bandenwissel: bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Autobedrijf Robert Wisselink heeft goed opgeleide, gekwalificeerde monteurs in dienst en alle diagnose- en afstelapparatuur welke nodig zijn om kwalitatief goed onderhoud te waarborgen. 

Autocrew & Bosch

AutoCrew is een Europese werkplaatsformule van Bosch, ’s werelds grootste ontwikkelaar en fabrikant van auto-onderdelen. De meeste autofabrikanten maken in veel auto's gebruik van de onderdelen en componenten van Bosch. Onze technici worden regelmatig bijgeschoold door Bosch en zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Zij weten dus hoe uw auto in elkaar zit! Zij kunnen daardoor sneller dan wie ook de juiste diagnose stellen. En dat scheelt u tijd en geld.

Bij Autocrew altijd fabrieksgarantie 

Valt uw auto nog onder fabrieksgarantie? Dan kunt u gewoon naar AutoCrew. Omdat wij louter onderdelen gebruiken die de autofabrikant ook gebruikt, blijft de fabrieksgarantie gewoon geldig.

De voordelen van AutoCrew

  • Auto-onderhoud en autoservice op dealerniveau
  • De toegankelijkheid van een universele garage
  • Wij werken veel met Bosch-apparatuur
  • We beschikken daardoor over de meest recente autosoftware en software-updates
  • Onze technici worden voortdurend bijgeschoold door Bosch
  • De fabrieksgarantie op uw auto blijft gewoon geldig

Vervangend vervoer

Brengt u uw auto naar ons toe omdat hij onderhoud nodig heeft? En betreft het een reparatie waar u niet op kunt (of wilt) wachten? Dan heeft u bij Autobedrijf Robert Wisselink de mogelijkheid om te kiezen voor vervangend vervoer. Wij stellen dan een leenauto of leenfiets beschikbaar, zodat u ook mobiel blijft na het inleveren van uw auto. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.

Leenauto

Is uw werk of woning wat verder weg van onze garage of moet u de dag van de reparatie nog wat verder op pad? Kies dan voor een van onze leenauto’s. Zo blijft u gedurende de reparatie van uw auto volledig mobiel en kunt u de dingen ondernemen die nodig zijn.

Leenfiets

Is de afstand die u af moet leggen wat korter en blijft u dichter in de buurt? Dan behoort ook een leenfiets tot de mogelijkheden. U ziet het: wij denken graag met u mee als het aankomt op vervangend vervoer.

Wilt u ook gebruikmaken van onze service op het gebied van vervangend vervoer en een leenauto of leenfiets meenemen? Dan doet u er verstandig aan om dit bij het maken van de werkplaatsafspraak al aan te geven. Zo weet u zeker dat wij vervangend vervoer voor u beschikbaar hebben op het moment dat u uw auto komt brengen.

 

Onze diensten 

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

✔ Onderhoud (personenautos, bedrijfswagens, campers, EV, hybride)

✔ Reparatie en motorrevisie

✔ APK

✔ Trekhaak monteren

✔ Aircoservice

✔ Uitlijnen

✔ Diagnosticeren en oplossen van storingen

✔ Schade- en ruitreparatie

✔ Ontzorging bij schade en pech